Maturitní ples

9.2. 2023

Po třech letech nám situace dovolila uskutečnit maturitní ples. Žáci 4. D třídy byli zpočátku na vážkách, zda se do pořádání pustit. Zvažovali všechna pro a proti a k naší velké radosti se nakonec rozhodli ho uskutečnit. Přípravy to byly vskutku velkolepé a dohadů bylo nespočítaně.

A protože se jedná o velmi náročnou společenskou akci, všichni s napětím sledovali, jak se s tím studenti popasují. Za nás musíme uznat, že se jim ples opravdu povedl.

Nástup a šerpování maturantů bylo nádherné. Ze studentů, které denně potkáváte na chodbě, se rázem stali krásné mladé slečny a mladí gentlemanové. Proměna u některých byla vskutku výrazná. Při společném tanci si je hrdě vedli na parket nejen učitelé, ale i rodiče.

Program zaujal snad každého, barmanská show bylo povedená a pochvalné hlasy si vysloužil just dance, do kterého se zapojil snad celý sál.

Vybrali si úžasného moderátora Karla Kašáka, který provázel celým večerem. Byl neskutečně milý, vstřícný a vtipný. Tímto mu samozřejmě ještě jednou děkujeme.

Tombola byla také bohatá. Mnoho z nás si odneslo pěkné ceny. Podezření mohl vyvolat fakt, že paní učitelka třídní vyhrávala poměrně často a moc hezké ceny si odnesla i paní sekretářka, paní učitelka anglického jazyka i například paní učitelka matematiky. Ale nenechte se zmást, protože učitelé úplatky neberou. Nikdy!!!

O půlnoci se z princezen a gentlemanů stali bossové a mafiánky. Ve stylu Pulp Fiction se na parket vrhli Vincentové a Mii a pořádně to rozjeli. Nemalý dík také patří koordinátorce Janě, která se studenty vše trpělivě nacvičila, sestavila a pomohla s organizací.

Celý večer jsme se perfektně bavili, tancovali a užívali si společných chvil. Maturanti ještě dál pokračovali na After party, která končila v brzkých ranních hodinách (u některých i poledních).

A tímto máme to příjemné za sebou a nyní je čas se vrhnout do povinností, aby maturitní zkouška dopadla stejně podařeně, jako maturitní ples.

Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
Maturitní ples
  • Nejnovější články
  • Archiv článku