Hotelovka opět v akci

Studenti oboru Hotelnictví a cestovní ruch měli opět možnost ukázat, co se během studia na Euroškole naučí. Tentokráte připravili a zorganizovali slavnostní raut na konferenci ČLK v Maltézském sále strakonického hradu.

Jak vypadá organizace takovéto akce?

  • připravit tým, který se bude na akci podílet
  • nanormovat a objednat suroviny pro přípravu jídla a pití
  • připravit inventář /pro 100 hostů/
  • dva dny před akcí se začíná již vařit, příprava všech pokrmů trvá 3 dny
  • navést inventář do prostor Maltézského sálu
  • připravit rautové stoly a inventář /ubrusy, rautové sukně, příbory, talíře, sklo na víno, nealko, pivo, šálky, podšálky, …../
  • navést a připravit  pokrmy 
  • servírovat a debarasovat 
  • navést inventář zpět do školy