Naši studenti poprvé obsluhovali v ČNB

22.3. 2024

Pro většinu z nás jsou banky synonymem pro finance a bezpečnost. Vstup do prostor České národní banky je pro mnoho lidí zážitkem spojeným s důvěrou a seriózností. Aby měli hosté příjemný zážitek, je důležité, aby obsluha v takovém prostředí reflektovala profesionální standardy a zdvořilost. A nám se to podařilo.

Včera si studenti Hotelovky Euroškoly Strakonice připsali další významnou zkušenost do svého portfolia. Tentokrát se nejednalo o běžnou exkurzi, ale o aktivní účast při obsluze v prostorách České národní banky. Zatímco studenti Ekonomky již měli možnost pravidelně navštěvovat exkurze zaměřené na ekonomiku a bankovnictví v této instituci, pro studenty Hotelovky to bylo první setkání s prací v tomto prestižním prostředí.

Každoroční exkurze studentů Ekonomky do ČNB již dlouhodobě patří mezi oblíbené aktivity, které nejenže přinášejí praktické poznatky o fungování ekonomiky a bankovnictví, ale také otevírají dveře k možným budoucím pracovním příležitostem v těchto oborech. Tentokrát se však zážitek obohatil o nový prvek, a to účastí studentů Hotelovky, kteří zde získali první praktické zkušenosti s obsluhou a zákaznickým servisem v rámci této instituce.

Akci Hoteláků v prostorách ČNB musíme hodnotit jako úspěšnou událost, která přinesla mnoho pozitivních výsledků. Kombinace vynikajícího servisu, prestižního prostředí a efektivní komunikace přispěla k vytvoření události, kterou si hosté jistě dlouho zapamatují.

Vzhledem k úspěchu této události je pravděpodobné, že se podobné akce budou v budoucnu opakovat. A my už se na ně moc těšíme.

Naši studenti poprvé obsluhovali v ČNB
Naši studenti poprvé obsluhovali v ČNB
Naši studenti poprvé obsluhovali v ČNB
Naši studenti poprvé obsluhovali v ČNB
Naši studenti poprvé obsluhovali v ČNB
  • Nejnovější články
  • Archiv článku