Kongres ve Vídni

26.8. 2024

Žáci naší hotelové školy se zúčastnili prestižního kongresu, který se konal v nádherných prostorách Lichtenštejnského paláce ve Vídni. Tato událost, která přilákala odborníky z celého světa, byla pro naše studenty výjimečnou příležitostí k získání praktických zkušeností v oboru gastronomie a hotelnictví.

Lichtenštejnský palác

Lichtenštejnský palác, nacházející se v srdci Vídně, je známý svým bohatým historickým dědictvím a elegantní architekturou. Tento palác, který sloužil jako místo konání mnoha významných společenských událostí, se stal ideálním prostředím pro kongres, kde se střetly tradice s moderními trendy v hotelnictví a gastronomii.

Banketní obsluha

Žáci naší hotelové školy měli na starost obsluhu hostů banketním způsobem, což je jedna z nejvyšších forem stolování a vyžaduje preciznost, koordinaci a profesionalitu. Banketní obsluha je specifická svou organizovaností a důrazem na detaily, což studenti plně pochopili a aplikovali.

Pod vedením zkušených pedagogů a odborníků z praxe byli studenti rozděleni do jednotlivých sekcí, kde měli na starost přípravu stolů, servírování jednotlivých chodů a zajištění plynulého průběhu celé události. Každý student měl přesně definované úkoly, které zvládl s velkou pečlivostí.

Účast na této akci nebyla jen o praxi, ale také o získávání důležitých kontaktů a inspirace pro budoucí kariéru. Studenti měli možnost sledovat nejnovější trendy v oblasti gastronomie a hotelnictví, a zároveň se učit od těch nejlepších v oboru. Na závěr kongresu byli naši studenti pochváleni jak organizátory, tak hosty za jejich profesionální přístup a vynikající obsluhu.

Obsluha na kongresu v Lichtenštejnském paláci byla pro naše žáky nejenom výzvou, ale i cennou zkušeností, která je posune blíže k jejich budoucím profesním cílům. Tento úspěšný výkon je dalším důkazem kvality vzdělání, které naše škola poskytuje, a závazkem pokračovat v tradici, kterou jsme si stanovili.

Kongres ve Vídni
Kongres ve Vídni
Kongres ve Vídni
Kongres ve Vídni
Kongres ve Vídni
Kongres ve Vídni
  • Nejnovější články
  • Archiv článku