Distanční vzdělávání u nás, aneb jak se vaří online

11.4. 2021

Distanční vzdělávání je náročné pro všechny předměty, ale pro odborné předměty je to mnohem komplikovanější. Dovedete si představit, jak se distančně učí přes počítač například vaření?!?

Tak byl to oříšek pro všechny. Teoreticky by to šlo, ale jak to zařídit praktickým způsobem, aby žáci viděli jak se, co připravuje a zároveň se do tohoto procesu zapojili? Proto jsme žákům zakoupili licenci k portálu KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ.  Začali jsme spolupracovat s tímto portálem, kde je spousta videí a postupů a žáci si mohou vše přehrávat opakovaně a své znalosti si ověřit v kvízech a testech, které jsou na konci každého celku.

Praktické znalosti si naši žáci zkoušejí v kuchyni. Sice zatím pouze doma ve své kuchyni, ale své výtvory nám  průběžně zasílají. Musím říci, že jsme byli hodně překvapeni, jak jsou šikovní.

Abyste měli i Vy představu, jak vypadají a jak šikovní jsou naši žáci, připravili jsme pro Vás malou ochutnávku.

A protože chceme podpořit naše žáky ve snaze a v praktických dovednostech připravili jsme pro ně soutěž, které se můžete zúčastnit na Facebooku a na Instagramu naší školy. Pokud budete chtít podpořit svého favorita dejte mu lajk. Vždy po týdnu se lajky sečtou a pro výherce máme připravenou pěknou cenu do kuchyně. Vzhledem k tomu, že se objevili i velmi zajímavé recepty, chystáme pro Vás novou rubriku na našich webových stránkách, kam budeme uveřejňovat nejenom fotky prací našich žáků, ale i recepty k jednotlivým pokrmům.

V neposlední řadě musím poděkovat všem rodičům, kteří své děti podporovali při vaření a byli jim nápomocni v jejich kuchařském umění. Velice si toho vážíme a jsme rádi, že naše spolupráce nese takové krásné výsledky. Ještě jednou DÍKY!!!

Distanční vzdělávání u nás, aneb jak se vaří onlineDistanční vzdělávání u nás, aneb jak se vaří onlineDistanční vzdělávání u nás, aneb jak se vaří onlineDistanční vzdělávání u nás, aneb jak se vaří onlineDistanční vzdělávání u nás, aneb jak se vaří online

  • Nejnovější články
  • Archiv článku