Párty s kulinářem Petrem Stupkou na téma „ASIJSKÁ INSPIRACE“

17.2. 2017

Ve čtvrtek 16.2.2017 proběhla první série odborných seminářů s gastronomickým specialistou Petrem Stupkou pro studenty 1. ročníku oboru Hotelnictví a cestovní ruch.

Už při vstupu do naší školy bylo poznat, že šlo o velmi zajímavý kulinářský zážitek. Vůně koření byla cítit snad úplně všude. Téma tohoto gastronomického semináře byla totiž „asijská inspirace“, kuchyně mnoha chutí a vůní.

Pestrá asijská kuchyně ve svižném tempu s originálními doplňky studenty nadchla a všichni se již těší na další seminář, který se koná 8.3.2017. 

Jaké menu studenti společně s Petrem Stupkou připravili?

  • miso polévka s houbou shi-take
  • kuře v kokosovém mléce
  • masové kuličky ve sladkokyselé omáčce
  • orientální rýže
  • smažené nudle
  • rýžové kuličky s ovocem

 Můžete ho znát také jako moderátora pořadu Českého rozhlasu „Kuchařské čarování Petra Stupky či z pořadu televize Prima „Párty s kuchařem“ …

  • Nejnovější články
  • Archiv článku